Kaarten maken; een kind kan de was doen!

Kaarten voorbeeldenZelf kaarten maken kan altijd, alleen zijn er wat dingen voor nodig. Je hebt tijd, geld, kennis en natuurlijk zin nodig. Deze vier aspecten zijn de gouden onderdelen om mooie kaarten te maken, maar in de praktijk soms lastig goed te combineren. Gelukkig zijn deze onderdelen alle vier gecombineerd in het concept Goededoelenkaartje.nl.

Je kunt zin hebben om te knutselen en zo voor iemand een verjaardagskaart te maken. Omdat je er veel tijd en liefde in hebt gestoken, laat je zien dat je echt om deze persoon geeft. Wanneer je dit doet met knippen, plakken, papier, karton, et cetera, heb je de kans dat het resultaat niet is zoals je wenst. Overdoen kost teveel tijd.

Al deze risicofactoren werden weggehaald nadat Goededoelenkaartje.nl werd gelanceerd. Het concept werkt als volgt: Je maakt online jouw eigen kaart, bestelt het aantal gewenste kaarten en de rest geef je (gratis) uithanden.

Tijd
Je hebt vanaf nu maar minder dan een aantal minuten nodig om een professioneel ogend, strak kaartdesign te ontwerpen. Met behulp van een simpele uitvoering van Photoshop kan je jouw kaarten maken zoals jij dat wil. Geen gehannes meer met knippen, plakken en fouten maken. Binnen een seconde corrigeer je elke detail.

Geld
Met kaarten maken krijg je waar voor je geld. Elke cent wordt letterlijk goed besteed, aangezien er 50 eurocent naar het goede doel van jouw keuze wordt gedoneerd. En dit kost niets extra!

Kennis
De versimpelde uitvoering van Photoshop zorgt ervoor dat iedereen, jong of oud, met gemak prachtige kaarten kan maken. Of het nou voor iemands verjaardag, voor Valentijn of Kerst is, iedereen is met Goededoelenkaartje in staat om hartverwarmende kaarten te maken.

Zin
Zelfs de op de computer ontworpen kaarten zien er uit alsof er tijd en moeite in is gestoken. De lol van het knutselen wordt benadrukt omdat het dezelfde eigenschappen heeft. Je kunt nu eenvoudig je kaart ontwerp passen en meten, alleen zonder de rotzooi die achteraf overblijft. Hierdoor wordt je zin alleen maar meer gestimuleerd.

Goededoelenkaartje.nl; de plek voor iedereen om kaarten te maken!


Leave a Reply