Kaartje sturen

Veel wenskaarten hebben een functie. Denk aan het versturen van een kerstkaart om iemand een fijne Kerst toe te wensen of aan een verjaardagskaart om iemand te feliciteren. Het is ook leuk om zomaar een kaartje te sturen. Bijvoorbeeld om te vertellen dat je van je vriendin houdt of dat je trots bent op je vader. Goededoelenkaartje.nl heeft ook voor dat genre een aantal leuke kaarten voor jou.

Maak je eigen wenskaart
Een kaartje sturen is niet zo moeilijk maar allereerst moet je weten wat voor kaart je wilt sturen. Op Goededoelenkaartje.nl kan je zelf een kaartje maken. Kies uit een aantal leuke, speciaal voor jou geselecteerde voorbeeldkaarten of upload zelf een foto. Door te spelen met de mogelijkheden verander je de gehele kaart. Het toevoegen van een kader en figuurtjes zijn twee van de meerdere opties.

Een kaartje stimuleert
Onder het thema “zomaar” vind je een aantal leuke achtergronden om te beginnen aan jouw creatie. Zo kan je jouw excuses aanbieden of iemand succes wensen. Anneke van Zwaveren zei hierover het volgende: “Mijn zoon zit op kamers in Utrecht en had drie weken terug een belangrijk tentamen. Ik wilde hem succes wensen en stuurde een kaartje”. Op Goededoelenkaartje.nl heeft zij een leuk kaartje, speciaal voor haar zoon, gemaakt en verstuurd. Haar zoon haalde het tentamen.

Een kaartje sturen kan gemakkelijk via Goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply