Kaartjes maken

Nu kan jij op een leuke manier kaartjes maken. Op Goededoelenkaartje.nl kan je zelf een wenskaart bewerken. Tevens steun je automatisch een goed doel, zonder daar extra voor te betalen.

Wenskaarten
Er is een leuk concept bedacht waardoor je zelf kaartjes kan maken en bewerken. Je kan echt allerlei wenskaarten kiezen. Bijvoorbeeld vaderdagkaartjes, moederdagkaartjes, kerstkaartjes, dierendagkaartjes en uitnodigingen. Echt alles is mogelijk.

Zelf bewerken
Als je dan een kaartje hebt uitgekozen kan je deze bewerken met onze editor. De editor lijkt een beetje op een gemakkelijke versie van Photoshop. Er is een grote collectie aan achtergronden, kaders en illustraties te vinden. Je kan het bewerken zoals jij dat wilt.

Help de wereld
Ook steun je automatisch het goede doel. Goededoelenkaartje.nl werkt samen met twaalf officiƫle hulporganisaties die jij een handje kan helpen. Per verzonden kaart gaat er vijftig eurocent naar het gekozen goede doel. Wil jij niet kiezen, maar iedereen steunen? Dat kan ook, dan kies je gewoon voor alle deelnemende hulporganisaties.

gemaakte kaartenKaartjes maken is nog nooit zo leuk en bijzonder geweest, ga snel naar Goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply