Zelf kaarten maken

Zelf kaart makenWat een enige kaart”, zei Mathilda toen ze hem op de mat vond. “Ik vraag me af van wie die is? Ow krijg nou wat, het is zo’n goede doelen kaartje, die laatst nog in het nieuws was. Hey, hij is van jou, dus jij was gister zelf kaarten aan het maken.. Ahhh. Ik hou van je, schatje”.

Dat klopt, zei ik, ik had mijn vriendin namelijk een ‘zomaar’ kaartje verstuurd. Puur om te laten zien hoeveel ik om haar geef. Het is namelijk ook echt een pracht van een meid. Dus ik wilde iets speciaals doen. Na lang zoeken stuitte ik op de website van Goededoelenkaartje.nl  Hier kon ik zelf kaarten maken.

Elk element was te bewerken, dus ik kon letterlijk zelf kaarten maken. Het was niet zo dat ik een afbeelding mocht kiezen en dat dat dan onder de categorie ‘zelf kaarten maken’ viel.

Nee, het was van achtergrond tot kader en alles er tussen in. Het is zelfs een enig tijdverdrijf. Ik heb volgens mij wel vier kaarten ontworpen voordat ik op de juiste kwam.

Dat ‘zelf kaarten maken’ is wel een speciale manier om mijn vrouwtje te verwennen. En dat allemaal dankzij Goededoelenkaartje.nl


Leave a Reply