Kerstkaart maken

Voor je het weet kan de kalkoen al weer aangesneden worden, branden de kaarsjes en dwarrelen de sneeuwvlokken langs het raam. Kerst is de mooiste tijd van het jaar, zeker als je het samen viert. Wens iedereen een fijn kerstfeest of nodig mensen uit om te komen eten door middel van een kerstkaart. Nu kan je zelf een mooie kerstkaart maken. Aan de slag dus!

Eigen creatie
Nu kan je lekker op je gemak een kerstkaart maken in plaats van een kaart te kopen in de winkel. Je eigen creatie  is altijd origineler dan een gekochte kaart en dat valt op bij iedereen. Personaliseer de kerstkaart door afbeeldingen, tekst en kaders toe te voegen. Bepaal ook de kleur en de vorm voor complete vrijheid. Plaats je gevoel in je creatie en maak kennissen en familie blij met de kaart.

Goed doel
Kies daarnaast ook voor een goed doel. Dat is juist het mooie van Goededoelenkaartje.nl, je zorgt niet alleen voor blije vrienden en familie maar je steunt ook een hulporganisatie. Zorg er voor dat kinderen in Afrika te eten hebben deze winter of help mee aan het financieren van middelen tegen kanker. Zo doe je mee aan de kerstgedachte en ben je lekker creatief bezig achter de computer. Leuk hé, een kerstkaart maken!

Een eigen kerstkaart maken doe je op Goededoelenkaartje.nl


Leave a Reply