Kerstkaartje sturen

Stuur je geliefde, oma, klasgenoot of collega een leuk kerstkaartje om de kerstdagen goed te beginnen. Om de wat simpele kaarten uit de winkelschappen te vermijden kan je online aan de slag. Ons aanbod is groot en je hebt veel mogelijkheden om een leuke creatie in elkaar te zetten.

Iedereen kan het
Ben je niet zo handig met de computer? Geen probleem. De handelingen volgen elkaar op en zijn zo makkelijk dat iedereen gemakkelijk een geweldig kerstkaartje kan maken. Hoe jong of oud je ook bent, je vindt je weg wel en je bent zo klaar met je creatie. Bepaal zelf de kleuren, figuren en tekst om de kerstkaart ook echt jou kerstkaart te laten zijn.kerstkaart voorbeeld

Proefdruk
Als je klaar bent kijk dan nog even goed of het kerstkaartje aan je verwachtingen voldoet. Als je liever een voorbeeld hebt dat je vast kunt houden, kan je een proefdruk bestellen. Zo kan je precies zien hoe het kerstkaartje eruit ziet. Dan zie je de binnen- en buitenkant en kan je het kaartje beoordelen terwijl je het vast hebt. Bevalt het? Bestel dan het aantal kaarten naar keuze.

Maak je eigen kerstkaartje op Goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply