Eigen kerstkaarten maken

Altijd al eens eigen kerstkaarten willen maken? Dan is het nu jouw kans! Goededoelenkaartje.nl heeft de tools en de gebruiksvriendelijke editor voor jouw klaargezet. Hiermee kan zelfs jij een eigen kerstkaart maken.

Ben jij ook iemand die een beetje jaloers is op mensen die hun eigen kerstkaart maken door te knutselen met de handen? Die tijd is voorbij! Op Goededoelenkaartje.nl kan je jouw eigen kerstkaarten maken. Niet met lijm en een schaar maar gewoon online.

Je kan zelf een leuke kaart in elkaar zetten. Er is een grote collectie aan afbeeldingen voor jouw bij elkaar gezocht die je voor jouw kerstkaart kan gebruiken. Daarnaast kan je ook kiezen uit diverse kaders waarmee jij de kaart kan afmaken. Ook zijn er figuurtjes te vinden om jouw eigen kerstkaarten op te vrolijken.

eigen gemaakte kerstkaartenWat jij als voorsprong heb op de creatieve kerstkaart makers, is dat je bij Goededoelenkaartje.nl een foto kan uploaden. De foto komt in super goede kwaliteit op de kaart te staan. Ook kan je hier gebruik maken van figuurtjes en kaders op jouw eigen kerstkaarten.

Wacht niet langer en ga naar Goededoelenkaartje.nl om eigen kerstkaarten te maken.


Leave a Reply