Het vernieuwde kerstkaartje

De kerstboom moet worden opgetuigd wanneer de eerste dagen van de Kerst naderen. De cadeautjes moeten nog gekocht worden en het snoeggoed ligt al in de kast. Alles wordt de laatste paar dagen meestal geregeld, maar dat is niet met alles het geval.  Een kerstkaartje wordt namelijk al ver van te voren bestelt, op de meest spraakmakende en maatschappelijk betrokken site; Goededoelenkaartje.nl

Goededoelenkaartje is een vernieuwend concept en blaast een frisse wind in de kerstkaarten markt. Het komt er op neer dat een kaartenproductie maatschappij zijn rug heeft gekeerd naar optimale winst en heeft besloten om een nieuwe weg in te slaan. De weg van het leven. Ze staan 100% achter het steunen van goede doelen.

Wanneer er een kerstkaartje wordt besteld bij het bedrijf, gaat er maar liefst  30% van de opbrengst (en dat is niet de winst) naar het goede doel. Daarnaast moeten ze hun werknemers betalen en andere kosten waardoor ze maar een paar cent per kaartje overhouden.

Dit getuigt van een echt maatschappelijk betrokken bedrijf dat zich voor de mensheid inzet. En als klap op de vuurpijl past het natuurlijk helemaal bij het kerstgevoel. Stuur een kerstkaartje, geven in plaats van nemen! Dat is waar Kerst om draait.

Dus bezoek de website van Goededoelenkaartje.nl en help de mensen, dieren of natuur in nood. Bestel een kerstkaartje voor uw naasten en red de wereld.


Leave a Reply