Informatie over goede doelen

De afgelopen 10 jaar is er veel gebeurd op het gebied van natuurverschijnselen. Denk bijvoorbeeld aan de tsunami in Sri-lanka of de wat recentere tyfoon in de Filipijnen. Het zijn hartverscheurende gebeurtenissen, die tegelijkertijd zorgen voor hartverwarmende acties. Iedereen wil zijn steentje bijdragen, dus zoeken mensen naar manieren om te kunnen helpen. Het merendeel van de mensen kiest dan voor een flinke donatie aan een goed doel. De enige vraag is dan, bij welk goed doel genereer ik de meeste effectiviteit met mijn geld?

Het CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving) helpt je bij deze keuze. Het bureau is ooit in het leven geroepen om goede doelen te beoordelen op betrouwbaarheid en effectiviteit. Sta jij dus te popelen om te doneren met kerstmis in zicht, maar weet je niet goed aan welk goed doel? Op de website van het CBF vindt je al de nodige informatie!

De meeste mensen kiezen ervoor om met kerst een donatie te doen aan een goed doel. Maar wat nou als je aan het einde van het jaar weinig geld overhoudt en alsnog wilt doneren? Bestel dan je kerstkaarten bij Goededoelenkaartje! Van elke kaart die je besteld gaat er €0,50 naar een goed doel naar keuze, terwijl de kaarten even duur zijn als in de winkel. Bekijk nu het gehele assortiment en kies je favoriete goede doel!

 


Leave a Reply