Interview met mevrouw Janssen

Goededoelenkaartje.nl heeft een aantal vragen gesteld aan een bezoeker van onze site die onlangs haar kerstkaarten heeft besteld.

Beste mevrouw Janssen (26)

Hoe ben je in aanraking gekomen met de kerstkaarten van goededoelenkaartje?

Ik koop mijn kerstkaarten altijd in winkels en voor een keer dacht ik, laat me kerstkaarten maken die ik wat persoonlijker kan maken zodat ik ook nog eens mijn familie en vrienden kan verrassen met mijn zelf gemaakte kaartjes. En omdat ik al een aantal jaren verschillende goede doelen steun, leek het mij een perfecte combinatie. Ik ben toen gaan googlen en al gauw kwam ik jullie site tegen. Ik vind het een overzichtelijk site en er staat duidelijk uitgelegd hoe ik mijn eigen kaarten kan maken en welke goed doel ik kan steunen.

Stuur je alleen kerstkaarten of stuur je het hele jaar door wel eens een kaart?

Ik stuur het hele jaar door wenskaarten, van geboorte tot verjaardagen. Maar normaal gesproken stuur ik nooit kaarten via online, ik koop meestal wenskaarten uit de winkel.

Wat voor design heb je gekozen voor je kerstkaart? Of heb je er zelf een ontworpen?

Ik heb een aantal designs gebruikt en deze zelf nog aangevuld met illustraties voor mijn familie en vrienden.

Naar wie stuur je allemaal je kerstkaarten op?

Familie en vrienden

Welk goed doel heb je gesteund en waarom?

Ik heb gekozen voor War Child, omdat het mij het meest aanspreekt. Maar ik ben van plan om af en toe mijn wenskaarten hier te maken en dan zal ik een ander goed doel steunen!

 

Kerstkaarte

Kerstkaart van mevrouw Janssen


Leave a Reply