Kerstkaart sturen

Om een kerstkaart te sturen hoef je tegenwoordig niet meer de deur uit. Dat doe je gewoon vanaf je computer! Ook heb je op het internet de mogelijkheid om je kerstkaart zelf te ontwerpen. Een goed voorbeeld is Goededoelenkaartje.nl. Daar kun je een kerstkaart sturen én een goed doel steunen!kerstkaart sturen

Hoe steun je het goede doel?
Als je op de website terecht komt, maak je eerst een keuze tussen ongeveer twaalf bekende goede doelen. Meestal maak je de keuze als je een bepaalde band hebt met een bepaald goed doel, bijvoorbeeld de KWF Kankerbestrijding. Helaas kent iedereen wel een kennis, vriend of familie lid die deze ziekte heeft of gehad heeft. Gelukkig doet dit goede doel er alles aan om de ziekte tegen te gaan. KWF Kankerbestrijding of een ander goed doel steun je doordat er bij elke verstuurde kerstkaart 50 eurocent wordt gegeven aan het goede doel.

Hoe verstuur je de kerstkaart?
Je kerstkaart sturen doe je, nadat je een goed doel hebt gekozen, door het eerst zelf te ontwerpen. Daar hoef je geen grafisch talent voor te zijn: met de applicatie van de site kun je een leuke foto uploaden en deze versieren met een mooi kader en leuke applicaties. Wil of heb je geen eigen foto? Dan zijn er leuke kant-en-klare kerstkaarten beschikbaar. Als je de bestelling voor 15.00 maakt, wordt je kerstkaart gelijk verstuurd naar de drukkerij die het diezelfde dag nog aanbiedt bij TNT Post.

Je kerstkaart sturen doe je ‘t makkelijkst op Goededoelenkaartje.nl!


Leave a Reply