Mooie en bijzondere kerstkaarten

We hebben er weer zin in want ook dit jaar komt de kerstman weer langs met allemaal cadeautjes. Maar ook dit jaar zitten er geen kerstkaarten in de zak. Die moeten we gewoon zelf weer in de winkel kopen, samen met de rest van het grote boodschappenlijstje. Kerstkaarten kopen kan nu ook anders, je kan de kerstkaarten thuis maken en versturen met Goededoelenkaartje.nl.

Kerstkaarten online versturengemaakte kerstkaartwn
Kerst is altijd een hectische tijd. Er moeten lootjes getrokken worden, familie moet uitgenodigd worden, veel eten kopen, grote maaltijd koken, cadeautjes kopen en natuurlijk kerstkaarten versturen naar iedereen. Nu kan je jouw kerstkaartjes via Goededoelenkaartje.nl online versturen waardoor je meer tijd overhoudt om de rest van het boodschappenlijstje af te gaan.

Alles zelf bepalen
Bij Goededoelenkaartje.nl kan je jouw kaart helemaal zelf samenstellen. Eerst kies je een afbeelding uit de grote collectie kaarten, daarna kan je zelf allerlei dingen toevoegen en veranderen. Je kan bijvoorbeeld een kader toevoegen, een figuur gebruiken of een tekst plaatsen. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een eigen foto te uploaden. Het enige wat je daarvoor moet doen is het maken van de foto.

Steun de hulporganisaties
Als je jouw kerstkaarten via Goededoelenkaartje.nl bestelt steun je ook automatisch een goed doel naar keuze. De oprichters van Goededoelenkaartje werken samen met twaalf hulporganisaties waar uit je kunt kiezen. Kan je niet kiezen? Steun dan alle deelnemende goed doelen. Per verzonden kaart gaat er vijftig eurocent naar de hulporganisatie.

Verzenden
Bij het verzenden van de kaarten kan je ervoor kiezen om alles in een keer de deur uit te sturen. Je hoeft dus niet thuis alle adressen te schrijven op de envelop, Goededoelenkaartje.nl zorgt er voor dat alle geadresseerden een kaartje op de deurmat krijgen. Dit gebeurt door middel van een Excel bestandje die je uploadt, met alle adressen erin.

Ga daarom snel naar Goededoelenkaartje.nl om kerstkaarten te versturen waardoor een last van je schouders afvalt.


Leave a Reply