Goede kwaliteit voor kerstkaarten 2011

De zonnebrillen en de luchtige kledingstukken gaan de kast weer in en de dikke sokken en paraplu’s komen langzamerhand weer tevoorschijn. We gaan van de zomer naar de herfst en het zal niet zo gek lang meer duren voordat we van de herfst naar de winter gaan. Elk seizoen heeft zo zijn eigen facetten en dus ook haar voordelen. En bij de winter kunnen we er niet omheen: het is dan weer Kerst!

Kerst zoals in een film
Een ideale Kerst is de Kerst zoals we die in speelfilms terug zien: straten en huizen bedekt met een dikke laag verse witte sneeuw, versierde kerstbomen, dikke gebreide truien, de rand van de openhaard volgeladen met kerstkaarten en uiteraard warmte, liefde en vrede voor iedereen. Toch zien we vaak dat er in werkelijkheid iets aan het ideale plaatje ontbreekt. Als het bijvoorbeeld regent, vergaat de mooie sneeuw.

Geen pech met kerstkaarten 2011
Gelukkig hebben we op veel factoren wel invloed. Om maar te beginnen met de kerstkaarten. Goededoelenkaartje.nl staat ervoor garant dat het altijd goed komt met jouw kerstkaarten voor 2011. Deze wenskaartenservice heeft namelijk een handige kaartenapplicatie waarin je heel eenvoudig online persoonlijke kerstkaarten maakt. Je ontwerpt de kerstkaarten helemaal zelf, dus ze zijn sowieso uniek.

Versturen en steunen
Het grote voordeel van deze service is dat het digitaal is. En digitaal is zo veel mogelijk. Vooral als het gaat om snelheid. Bij het versturen van misschien wel jouw tientallen kerstkaarten, heb je geen denken aan enveloppen die stuk voor stuk geschreven moeten worden. Jouw adressenbestand is in een handomdraai toegevoegd en met een klik op de knop worden jouw kerstkaarten 2011 verzonden. Daarbij zorgt Goededoelenkaartje.nl ervoor dat jij automatisch het goede doel steunt. Op elk kerstkaartje die jij verstuurt, gaat er 50 eurocent naar een goed doel naar keuze.

kerstkaarten 2011
Zit je al in de kerstsfeer en wil je jouw kerstkaarten voor 2011 ontwerpen? Doe het op Goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply