Kerstkaarten goede doelen

Ja het is pas september, maar toch krijgen bedrijven al informatie over kerspakketten, liggen er pepernoten in de supermarkt en voor je het weet zit je je misschien al voor te bereiden op de kerstvakantie. Daarbij horen natuurlijk ook kerstkaarten. Ben jij op zoek naar kerstkaarten? Zakelijke, privé, voor je liefde, familie of vrienden? Het kan op goededoelenkaartje.nl die meer dan 500 verschillende kerstkaarten biedt! Daarbuiten kan je ook nog eens je eigen kerstkaart maken voor een helemaal originele kerstkaart met je eigen foto.

Goed doel

Wat doen we nou met het goede doel precies? Als je naar goededoelenkaartje.nl gaat kan je een goed doel kiezen naar keuze (Unicef, Warchild, WNF en vele meer) dan krijg je het grote aanbod van alle kaarten. Waaronder kerstkaarten. Als je kaarten besteld gaat er per kaart 0,50 cent naar het gekozen goede doel! Je steunt dus het goede doel, kan zelf kerstkaarten maken, maakt de ontvanger van het kaartje blij, hebt het origineelste kaartje ooit en je kan ze gelijk sturen naar het desbetreffende adres. Wil je veel kaarten sturen? Het is mogelijk om je hele adressenbestand te uploaden!

Kerstkaarten

Goededoelenkaartje.nl biedt meer dan 500 verschillende kerstkaarten met verschillende thema’s. We hebben ‘leuke kerstkaarten’, ‘kerstkaarten’, ‘kerstkaarten zakelijk’, ‘kerstkaarten traditioneel’ en ‘kerstkaarten modern’. Ben je benieuwd? Neem dan even een kijkje, ontwerp je eigen kerstkaarten voor goede doelen en bestel!


Leave a Reply