Prijzen van kerstkaarten

Er wordt altijd verteld over hoe je kerstkaarten kan maken en dat je het goede doel steunt op Goededoelenkaartje.nl. Maar wat moet je nou precies betalen voor het versturen van jouw zelfgemaakte kerstkaarten.

Losse kaarten
Eén of meerdere kaarten laten bezorgen kost €1,35 per losse kerstkaart. Voor een luxe dubbele kerstkaart betaal je €1,91. Daar zitten de portkosten nog niet bij, die bedragen €0,44 per kaart. Bij elkaar opgeteld betaal je dus voor een losse kerstkaart €1,79. En voor de luxe dubbele kerstkaart betaal je €2,35. Bij alle bedragen is de 19% BTW inbegrepen. Van deze twee totaalposten gaat er €0,50 cent naar een goed doel van jouw keuze.

Setje kaarten
Om een setje van tien kerstkaarten thuis te laten bezorgen betaal je €12,95 inclusief bezorgkosten. Een setje met tien dubbele kerstkaarten kost €19,95 inclusief bezorgkosten. Er zijn verder geen andere kosten aan verbonden en de 19% BTW is ook inbegrepen. Van deze twee totaalposten gaat €5,- naar de door jouw gekozen hulporganisatie.

Hoe kan je betalen?
Losse kaarten
De losse kerstkaarten betaal je via een eenmalige machtiging. Hiermee geef je Goededoelenkaartje.nl toestemming om eenmalig het bedrag van het door jouw opgegeven bankrekeningnummer af te schrijven. Per opdracht wordt er dus niet meerdere keren geld van je rekening afgeschreven. Eenmalig is echt eenmalig!
Setje kaarten
Als je een setje kerstkaarten besteld betaal je met iDEAL of met PayPal. Met iDEAL betaal je veilig vanuit je eigen Internetbankieren. Met PayPal kan je ook veilig financiële transacties uitvoeren op het internet. Hier moet je je overigens wel voor aanmelden met een speciaal account.

Ga voor het maken van jouw kerstkaarten naar Goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply