Ontwerp je eigen kerstkaart

Kerst is nog een aantal maanden weg, maar staat sneller voor de deur dan je zelf denkt. Nog even en je moet weer kerstkaarten gaan versturen! Het leukst is het natuurlijk als jouw kerstkaart tussen al die andere kerstkaarten uit springt. Maar hoe doe je dit? Ontwerp je eigen kerstkaart!

Maak je eigen kaartje

Hoewel kerstkaarten sturen natuurlijk eigenlijk om het idee gaat, is het ook wel een beetje de bedoeling de leukste kerstkaart te hebben! Ontwerp je eigen kerstkaart online en je bent al weer een stap dichterbij. Maar wat maakt je kerstkaart nou zo speciaal en leuk? Het idee dat je je kerstkaart zelf hebt gemaakt helpt al een hoop, maar hieronder nog een rijtje van eventueel te maken kaarten:
–          een kaart met een eigen foto,
–          een kaart met een eigen ‘opgeleukte’ foto (denk aan rendierhaarbanden en kerstbaarden),
–          een kaart met kerst illustraties,
–          een kaart met kerst teksten/gedichten.

Het mag allemaal
Zo zijn er een hoop verschillende soorten kerstkaarten te bedenken. Ontwerp je eigen kerstkaart en misschien kom je nog wel op hele andere leuke ideeën. Je kan op Goededoelenkaartje.nl zo creatief mogelijk zijn, want met kerst mag het allemaal! Een leuk extra feit omdat kerst toch ook om het helpen van anderen gaat; als je een kaartje verstuurt via Goededoelenkaartje.nl dan steun je ook nog eens een goed doel. Vijftig eurocent per kaartje gaat namelijk naar het door jou gekozen goede doel.

Ontwerp je eigen kerstkaart op Goededoelenkaartje.nl


U kunt niet meer reageren.