Voor het goede doel

Iedereen wil wel wat doen voor het goede doel. Natuurlijk is de een hier iets fanatieker in dan de ander, maar lang niet iedereen is in staat om zich in te zetten voor een goed doel. Misschien heb je bijvoorbeeld geen tijd om vrijwilligerswerk te doen, of misschien is je financiële situatie niet geschikt om geld uit te geven aan een goed doel. Dit is natuurlijk helemaal niet erg, er zijn tenslotte genoeg andere manieren om te zorgen voor een betere wereld. Wil je meer initiatieven zien voor het goede doel? Bekijk dan hier het artikel van mens-en-samenleving.infonu.nl

Huisdieren
Wil jij graag een huisdier? Kijk dan eens in een asiel naar een leuk huisdier. Ook in het asiel vind je lieve en handelbare dieren.

Kleren en spullen inleveren
Lever je kleren in bij de daarvoor bestemde kledingbakken bij winkelcentra en supermarkten. Op deze manier kunnen jouw kleren hergebruikt worden door mensen die ze nodig hebben. Lever daarnaast je oude spullen in bij een kringloop bij jou in de buurt! Zo zorgen we er niet alleen voor dat we minder afval produceren met z’n allen, maar kunnen andere gezinnen of personen hier nog veel profijt van hebben!

Goededoelenkaartje
And last but nog least, het goededoelenkaartje. Grote kans dat je van plan was om deze kerst wat kerstkaartjes rond te sturen. Bijvoorbeeld aan je vrienden, familie, collega’s, werknemers of zakenrelaties. Een goededoelenkaartje kost net zoveel als een normale kerstkaart, waarvan 50 cent per kaartje naar een goed doel naar keuze gaat. Kun je niet kiezen? Dat geeft niet, je kunt ook aan alle deelnemende goede doelen tegelijk iets schenken. Op deze manier steun je goede doelen, maar kost het jou geen extra geld. Ga dus naar Goededoelenkaartje.nl, kies jouw favoriete goede doel en bestel gelijk je kerstkaarten!


Leave a Reply