Zakelijke kerstkaarten

Al je medewerkers hebben het hele jaar hard gewerkt en om iets terug te doen stuur je ze een originele kerstkaart. Normale kerstkaarten zijn anders dan zakelijke kerstkaarten. Zakelijke kerstkaarten worden namelijk ook verstuurd naar contacten en relaties van het bedrijf. Wil je een leuke, spontane en bovenal een originele zakelijke kerstkaart versturen naar al je medewerkers en contacten? Kijk dan eens op Goededoelenkaartje.nl.

Maak een kaart
Zakelijke kerstkaarten kun je versturen naar relaties en contacten van het bedrijf om ze fijne feestdagen te wensen. Je kan ook een leuke kaart maken voor in het kerstpakket van de medewerkers. Dit geeft een persoonlijk tintje aan het pakket. Op Goededoelenkaartje.nl kun je stap voor stap zakelijke kerstkaarten maken helemaal in de stijl van jouw bedrijf.

Hoe werkt het?
Op de website kun je een kaart uit de uitgebreide collectie kiezen of zelf een leuke foto uploaden. Bijvoorbeeld een foto van het bedrijf in de sneeuw of een foto van alle medewerkers. Heb je een afbeelding gekozen dan kun je daarna een formaat kiezen. Om het helemaal af te maken kun je verschillende kaders, figuren en illustraties toevoegen.

zakelijke kerstkaartenSteun het goede doel
Kerst staat in het teken van vrede op aarde, iets goeds doen voor de medemens. Met elke bestelde zakelijke kerstkaart op Goededoelenkaartje.nl gaat er € 0,50 naar een door jou gekozen goede doel. Bijvoorbeeld War Child, Natuurmonumenten of Artsen Zonder Grenzen.

Verstuur je zakelijke kerstkaarten snel en gemakkelijk op Goededoelenkaartje.nl!


Leave a Reply