Kinderkaarten

Op Goededoelenkaartje.nl kan je tegenwoordig ook kinderkaarten versturen. Zoals je ook in de URL kan lezen, steun je ook nog eens automatisch een goed doel naar keuze. Een kinderkaart versturen is nog nooit zo leuk geweest.

Wat is het?
Kinderkaarten, wat houdt dat precies in? Hiermee worden voornamelijk uitnodigingen bedoeld. Een uitnodiging voor een kinderfeestje of een uitnodiging voor een ‘grote mensen’ feest met familie en vrienden.

Zelf bewerken

Deze kinderkaarten kan je zelf bewerken op Goededoelenkaartje.nl. Hier wordt gebruik gemaakt van een gebruiksvriendelijke editor waardoor jouw dochter of zoon ook zelf de kaart kan bewerken. Er zijn een tal van achtergrond afbeeldingen voor jou bij elkaar gezocht die gebruikt kunnen worden.

Eigen foto

Tevens kan je leuke kaders toevoegen en een leuke tekst, die je helemaal zelf kan verzinnen. Vind je een plaatje niet leuk? Upload dan zelf een foto op jouw kinderkaart. Ook met het uploaden van jouw foto kan je er nog een kadertje aan toevoegen en een leuke tekst schrijven. Kinderkaarten maken wordt een superleuke bezigheid.

Steun een hulporganisatie

Ook steun je automatisch een goed doel naar keuze. Goededoelenkaartje.nl werkt samen met twaalf officiële goede doelen waar uit je kan kiezen. Per verzonden kaart gaat er vijftig eurocent naar een hulporganisatie. Kan je niet kiezen? Dan steun je toch alle deelnemende goede doelen!

KinderkaartenGa nu snel naar Goededoelenkaartje.nl en maak jouw eigen kinderkaarten.


Leave a Reply