Moederdagcadeau

Elke tweede zondag van de maand mei is het Moederdag. De dag waarop je je moeder bedankt voor wat voor geweldige moeder ze is en haar eens een dagje lekker verwend. Je kan haar een mooie bos bloemen geven of een dagje uit, maar je kan ook ‘back to basic’ gaan en haar een mooie kaart geven!

Ontwerp je eigenkaart – verras je moeder
Op Goededoelenkaartje.nl kun je een persoonlijke moederdagkaart ontwerpen, een speciaal moederdagcadeau voor jouw moeder. Kies een standaard kaart uit de collectie en maak hem eigen door er verschillende kaders en figuren aan toe te voegen.

Foto van jou en je moeder
Wat je ook kan doen is een mooie foto van jou en je moeder op de voorkant van het kaartje zetten. Je kunt de kaart daarna nog mooier maken door hem in een kader te zetten en bijvoorbeeld hartjes in te voegen.

‘Back to basic’ kan dus ontzettend leuk zijn en is waarschijnlijk een grote verrassing voor je moeder. Je kan natuurlijk ook een kaartje geven bij het cadeau of de bos bloemen die je voor haar hebt gekocht.

Wil je ook een moederdagkaart zelf maken en aan je moeder geven? Op Goededoelenkaartje.nl staan vele voorbeelden die je kunnen inspireren!

moederdagcadeau


Leave a Reply