Unieke kaart met gedichten voor Moederdag

Aanstaande zondag is het Moederdag. Je wilt deze dag niet zomaar voorbij laten gaan en je wilt een uniek Moederdag cadeau geven. Maar wat is uniek en vind je moeder zeker weten leuk om te krijgen? Juist,een zelf ontworpen Moederdagkaart!

Je eigen draai
Je kunt verschillende Moederdagkaarten kopen in de winkel. Hier hoef je in principe alleen je naam in te schrijven en opsturen. Unieke kaarten zijn het niet, want het kaartje kan door iedereen gekocht worden. Als je toch een uniek kaartje wilt versturen, ga dan aan de slag op Goededoelenkaartje.nl. Hier kun je je eigen Moederdagkaart ontwerpen. Je hebt alles zelf in de hand en je kunt het hele kaartje zelf aanpassen.

Gedichten
Bij een Moederdagkaart hoort natuurlijk ook een gedichtje. Gedichten voor Moederdag zijn niet zo heel lastig, het zijn gedichten uit je hart. Je kunt in je gedicht vertellen hoe lief en leuk je jouw moeder vindt. Of hoe dankbaar je bent dat zij jouw moeder is en altijd voor je klaar staat. Je kunt je gevoel in het gedicht leggen. Gedichten voor Moederdag draaien dus om één belangrijk punt, uit je gevoel!
Je mams in het zonnetje
Als je leuke gedichten voor Moederdag hebt verzonnen, kun je deze plaatsen op het kaartje. Pas hier en daar het kaartje nog aan en het is tijd om de Moederdagkaart te bestellen. Bestel het kaartje op tijd zodat het kaartje zondag bij de post ligt. Je zet je moeder pas echt in het zonnetje door middel van een eigen ontworpen Moederdagkaart.


Leave a Reply