Ik dank je feestelijk!

Ben je aangenaam verrast? Leuke verjaardag gehad? Of gewoon een top avond? Bedank de mensen die dit hebben mogelijk gemaakt door middel van een leuk en persoonlijk kaartje. Niets is leuker en persoonlijker dan zelf een kaartje ontwerpen. Dat kan op Goededoelenkaartje.nl.

 

Dank je de koekoek

Niets zegt meer bedankt, en laat meer blijken hoe erg blij je bent met de anderen, dan persoonlijke bedankt kaartjes maken en versturen. Je kunt helemaal je eigen draai geven aan de kaartjes en daardoor je vrienden extra verrassen.

 

Maak het zelf

Op Goededoelenkaartje.nl vind je een heleboel leuke bedankt kaartjes, ontworpen door vele verschillende ontwerpers. Zo kun je een kaartje kiezen uit een ruim assortiment en vind je voor ieder wel wat wils. Pimp je kaarten met grappige teksten en gekke hoedjes en brilletjes. Zo stuur je de persoonlijkste kaarten naar je fantastische vrienden.

Bedankt namens de goede doelen

Het mooie aan Goededoelenkaartje.nl is dat je per verstuurde kaart een goed doel naar keuze steunt met 0,50 cent. Met een keuze uit allemaal fantastische goede doelen op de website. Terwijl jij je vrienden bedankt zijn de goede doelen jou dankbaar. Een vicieuze cirkel met twee blije eindpartijen.

Beter kan het niet!

 

Stuur de leukste zelf ontworpen bedankt kaartjes naar iedereen die een bedankje verdient!


Leave a Reply