Kerst vier je samen

Dagelijks overlijden er 107 er mensen aan. Hieronder zijn 57 vrouwen en 50 mannen. 27 mensen zijn onder de 75 jaar. Het is doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen. Dit zijn hoge aantallen; de keiharde werkelijkheid. Het gaat hier over hart- en vaatziekten. De Hartstichting zet zich hier 100% voor in maar het is belangrijk dat hier meer onderzoek naar gedaan wordt; het is levensreddend en daar hebben we jou voor nodig.

Stel je je eens voor dat de telefoon gaat met het bericht dat een dierbare is overleden aan een plotselinge hartstilstand. Iemand waar je veel mee optrok zal ineens nooit meer bij je binnen komen voor een praatje, knuffel of een goed gesprek. Stel je je eens voor dat de vader of moeder van kinderen ineens wegvalt. Dit gebeurt dagelijks in Nederland. Met de feestdagen in het verschiet is het belangrijk te realiseren dat het leven met elkaar niet altijd zo vanzelfsprekend is. Door te doneren kunnen in de toekomst alle mensen

 

hartstichtingElke dag is een cadeau en een zegen dat de geliefden om je heen er nog steeds zijn. Er zijn veel mensen in Nederland die de kerst zonder hun dierbaren zullen moeten vieren als gevolg van hart- en vaatziekten. Goededoelenkaartje steunt de Hartstichting en door een kaartje te sturen worden er ook mensen in nood geholpen. Of in dit geval; onderzoek naar hart- en vaatziekten. Op de site www.goededoelenkaartje.nl kunt je zelf kiezen aan welk goede doel jij een kerstkaartje wil sturen. Bij €3 euro wordt er al een hart geholpen!

Begin de kerst daarom goed en bestel je kerstkaarten op www.goededoelenkaartje.nl !


Leave a Reply