Nieuwjaarskaarten

Unieke nieuwjaarskaarten versturen kan via Goededoelenkaartje.nl. Vorig jaar had Clair hier al haar nieuwjaarskaarten besteld. “Ik had naar al mijn familie en vrienden persoonlijke nieuwjaarskaarten gestuurd. Van iedereen kreeg ik leuke reacties. Wat ik erg goed vind, is dat je hiermee ook een goed doel steunt. Ik had gekozen voor het KWF Kankerbestrijding gekozen, maar er zijn nog 11 andere goede doelen waar je uit kunt kiezen.”

“Een vriendin vertelde mij over deze website. Zij had daar al eerder een verjaardagskaartje gemaakt. Het is echt heel eenvoudig. Ik had een leuke foto gebruikt voor mijn nieuwjaarskaarten en schreef er een leuk tekstje op. Vervolgens koos ik een kadertjes en klaar waren de nieuwjaarskaarten.”

“Omdat ik naar 45 mensen een kaart ging sturen had ik een Excel document geupload met de adressen van mijn familie en vrienden. Dit bespaarde me veel schrijfwerk. Volgend jaar ga ik hier zeker weer mijn nieuwjaarskaarten bestellen en bij andere gelegenheden ga ik hier ook gebruik van maken.”

Bekijk zelf ook de mogelijkheden van Goededoelenkaartje.nl en maak net als Claire zelf nieuwjaarskaarten.


Leave a Reply