Leuke reacties van klanten

Goededoelenkaartje neemt elke reactie serieus en helpt elke klant daar waar nodig is. We zijn altijd heel erg blij met alle reacties die we van klanten ontvangen!

Zo schreef Sjoerd:

Ik ben er altijd voor in om goede doelen te steunen, maar ben nooit zo’n voorstander van een maandelijks terugkerende afschrijving. Op mijn verjaardag kreeg ik een verjaardagskaart van mijn zusje. Ze had deze kaart via Goededoelenkaartje.nl gestuurd. Wat en mooi initiatief! Zo kwam ik in aanraking met jullie initiatief.

Ik besloot om mijn kerstkaarten via jullie website te bestellen. Ik kon helemaal los gaan met het ontwerpen van mijn kerstkaart en maakte uiteindelijk een kerstkaart met een foto van mij en mijn kleine dochtertje Suus en plaatste er een leuke kaderje en tekstje bij. Ik bestelde uiteindelijk 80 kerstkaarten en daarvan ging automatisch €40,00 naar War Child! En dit telwijl de prijs en kwaliteit van een kerstkaart gelijk is als die van een kaart in de winkel! Ook kon ik bij het bestellen gelijk alle adressen invullen van mijn vrienden en familie. Ik ben erg tevreden over het resultaat en vind het een mooie manier om het goede doel te steunen! Ga zo door jongens!”

En Anna schreef ons:

Ik las enkele jaren geleden in de krant over jullie Goededoelenkaartje initiatief en was gelijk enthousiast! Wat een mooie en originele manier om het goede doel te steunen. Ik bezocht jullie website en mijn enthousiasme werd alleen maar groter gezien de vele kaarten op Goededoelenkaartje.nl die jullie bieden en je eventueel zelf nog verder kunt opvrolijken met leuke kadertjes
en teksten. Ook de mogelijkheid om een eigen foto te uploaden als voorkant van mijn kaart is top! Ondertussen ben ik al 3 jaar zeer tevreden met jullie service!

Bekijk bijvoorbeeld eens het laatste kaartje wat ik op de site heb besteld. Hier vierde mijn zoontje van 5 zijn kinderfeestje. Ik heb toen gekozen voor een nijntje kaart en er zelf tekst op gezet. Heb echt hele leuke reacties gekregen van diverse ouders!”

We willen iedereen bedanken voor hun reacties en stellen dit zeer op prijs! Jou reactie, opmerkingen en tips zijn altijd welkom bij Goededoelenkaartje.nl!


Leave a Reply