STUUR DE PAUS EEN KAARTJE!

Wereldnieuws! De manier waarop het Vaticaan al jaren communiceert met de wereld is gister ook gebruikt om bekend te maken dat er een nieuwe paus gekozen was. De witte rook die boven Sixtijnse Kapel verscheen, deed het hart van elke Rooms Katholieke sneller doen kloppen. Wie is de nieuwe paus?

Afgelopen dinsdag zijn alle kardinalen begonnen met het stemmen. De hele Rooms-Katholieke gemeente wachtte gespannen af. Ook de rest van de wereld keek met grote ogen mee. Het komt nou niet vaak voor dat een paus aftreedt. Normaal gesproken blijft een paus tot het einde van zijn leven zijn werk voort zetten.

Eindelijk is gister het verlossende woord gekomen. Jorge Mario Bergoglio (76) uit Argentinië is verkozen tot de nieuwe paus. Hij gaat vanaf nu als Franciscus (zonder cijfer) door het leven en volgt hiermee Benedictus XVI op.

Eén van de richtlijnen van de Rooms-Katholieke kerk is helpen van de arme. Het steunen van een goed doel is hier een onderdeel van. Wat is er nou mooier om de nieuwe paus een kaartje te sturen en hem veel succes te wensen? Of juist een kaartje naar de oude paus om hem te bedanken voor al zijn inzet van de afgelopen jaren. Juist, een kaartje via goededoelenkaartje.nl. Je stuurt de paus een kaartje én je steunt een goed doel naar keuze. Twee vliegen in één klap!

Wil jij de paus ook een kaartje sturen om hem succes te wensen of te bedanken? Of iemand anders in je omgeving? Ga dan snel naar goededoelenkaartje.nl, ontwerp je kaart, steun het goede doel en maak iemand blij!

 


Leave a Reply