Trouwkaart

Het moet de mooiste dag van je leven worden, je trouwdag. Al je dierbaren wil je er die dag bijhebben en om ze van jullie trouwdag op de hoogte te stellen, verstuur je jullie persoonlijke trouwkaart. Deze speciale gebeurtenis zul je nooit vergeten.

Er zijn honderd en één dingen waar je aan moet denken en die je nog moet doen als je gaat trouwen. Je wilt dat het een fantastische dag wordt, de zon schijnt en iedereen gelukkig is. Helaas heb je deze dingen niet in de hand, maar je kunt er wel voor zorgen dat alle mensen die belangrijk voor jou zijn, aanwezig zijn op jullie bruiloft. Dit kun je doen door een trouwkaart te versturen.

Op Goededoelenkaartje.nl kun je een trouwkaart kiezen uit de uitgebreide collectie kaarten. Je kan ook zelf je trouwkaart maken en vanaf de website laten versturen naar je vrienden en familie.

Je kan ook een eigen foto op de voorkant van je kaartje plaatsen. Bijvoorbeeld een foto van jullie als ‘nog net niet getrouwd’ stel! Alle genodigden zullen verstelt staan van jullie originele trouwkaart.


Leave a Reply