Valentijnsdag

Verliefd zijn is het mooiste wat er is. Je bent vrolijk, zweeft op een roze wolk en je voelt je gelukkig. Verliefd zijn kan natuurlijk het hele jaar door, maar er is één dag waarop liefde in het middelpunt staat. Valentijnsdag.

Love is in the air

Op die dag wil je je geheime liefde laten weten dat je een crush op hem of haar hebt of je vertelt je vriend of vriendin dat je nog steeds van hem of haar houdt. Rode rozen vliegen over de toonbank bij de bloemist en bij de juwelier zijn de sieraden niet aan te slepen. Om echt iemand te verassen kun je op Goededoelenkaartje.nl je eigen Valentijnskaart ontwerpen en de volgende dag ligt hij bij je lover op de deurmat!

Leef je uit

Hartjes, kusjes, bloemetjes en met nog veel meer figuurtjes kun je je Valentijnskaart versieren. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Hou je van een simpele en stijlvolle kaart? Dan kan dat natuurlijk ook! Voor iedereen is er iets naar zijn of haar smaak.

Wil jij ook je lover verrassen met een zelfgemaakte kaart op Valentijnsdag? Ga dan naar Goededoelenkaartje.nl.Leave a Reply