Will you be my valentine?

Het jaar is net begonnen en aanstaande donderdag is het weer zover. De dag van de liefde staat voor de deur. Heb je een geheime liefde, of de liefde van je leven al gevonden? Dan is dit de dag om diegene eens flink te verrassen en te verwennen met iets leuks! Maar wat kan je allemaal doen? Wij geven je een paar leuke ideeën om je op weg te helpen.

14 februari staat geheel in het teken van de liefde. Het is altijd leuk om op deze dag extra verwend te worden met iets kleins. Vier Valentijn lekker thuis met z’n tweeën. Kook een lekkere maaltijd en decoreer de tafel met kaarsen en bloemen. Ben je nou geen echte keukenprins/prinses? Een ontbijt op bed is uiteraard ook erg leuk!

Is je Valentijn meer een persoon die er graag op uit trekt? Ga dan iets spannends doen samen. Regel bijvoorbeeld een ballonvaart, parachutesprong of ga bungeejumpen. Je kunt van alles verzinnen, als je het maar samen doet. Daar gaat het uiteindelijk om.

Als je liefde nog niet op de hoogte is van jouw gevoelens voor hem/haar, stuur dan bloemen. Of zeg het met een eigen gemaakte kaart. Maak bijvoorbeeld een foto van jezelf waarbij je een groot hart vasthoudt en maak daar een kaart van. Laadt deze foto op, op goededoelenkaartje.nl en maak je kaart af met leuke kaders en natuurlijk een lieve tekst. Op deze manier stuur je een kaartje naar misschien wel de liefde van je leven én steun je het goede doel.

 

Je valentijn een zelf gemaakte kaart sturen? Ga dan snel naar goededoelenkaartje.nl!


Leave a Reply