Verjaardagskaart

Hoe leuk is het om op je verjaardag een verjaardagskaart in de brievenbus te krijgen van je vrienden en familie. Je weet dat de kaart komt, maar toch is het elke keer weer spannend. Maar het is natuurlijk ook leuk om een verjaardagskaart te versturen en die persoon gelukkig te maken!

Maak je kaart zelf

‘Er is er één jarig, hoera, hoera!’. Online op Goededoelenkaartje.nl kun je je eigen verjaardagskaart maken met de tekst die jij erin wilt hebben. Je kunt de kaart persoonlijk maken door er een leuke tekst in te zetten of een foto op de voorkant te plaatsen.

Is je verjaardagskaart helemaal naar je zin? Dan kun je het adres van het feestvarken invullen en dan ligt hij de volgende dag bij diegene op de deurmat.

Steun een goed doel

Als je via Goededoelenkaartje.nl een kaartje verstuurd, is het voordeel dat het snel, makkelijk en origineel is, maar je steunt er ook nog eens een goed doel mee. Voordat je de verjaardagskaart gaatmaken of uitkiezen, kun je een goed doel uitkiezen die je met het verzenden van een kaartje steunt. €0,50 van elk verzonden kaartje gaat naar het goede doel waar jij voor hebt gekozen!

Wil jij ook een fantastische verjaardagskaart versturen en tegelijkertijd een goed doel steunen? Ga dan naar Goededoelenkaartje.nl


Leave a Reply