Zeg het met een kaartje!

Elke dag zijn er mensen jarig. Je kent het wel, soms komen de verjaardagen allemaal achter elkaar. Snel een Facebook berichtje, een ping of een whatsapp om degene te feliciteren. Het kan ook anders via www.goededoelenkaartje.nl

Ouderwets

Tegenwoordig leven we in een digitaal tijdperk. Call it old fashion, maar wat is er nou leuker dan een verjaardagskaart te ontvangen per post? Iemand feliciteren met een kaartje blijft speciaal en helemaal in deze tijd. En een verjaardagskaart sturen die ook nog eens een goed doel steunt al helemaal!

Hoe?

Via goededoelenkaartje.nl kun je zelf allerlei soorten kaarten versturen. Zo ook een verjaardagskaart voor je leuke vriend/vriendin, oom, tante en noem maar op. Je kunt de kaart zelf ontwerpen, maar je kunt ook kiezen uit het ruime assortiment die de site te bieden heeft.

Goede daad verrichten…

Voordat je de kaart ontwerpt, maak je een keuze uit één van de 16 goede doelen. War Child, Oranje Fonds, Het Nederlandse Rode Kruis en nog veel meer. Van elke verstuurde kaart gaat er 50 cent naar het door jou gekozen goede doel. Maar mocht je elk goed doel willen steunen, ook dat kan! Het geld wordt dan verdeeld over alle doelen en zo steun je iedereen!

Een ‘ouderwetse’ verjaardagskaart sturen én het goede doel steunen, ga dan snel naar www.goededoelenkaartje.nl

 


Leave a Reply