Op zijn paasbest

Eindelijk, het is weer zover, Pasen. Onbelemmerd chocolade eieren zoeken en daarna er zoveel mogelijk opeten. Lekker uitgebreid brunchen, lunchen en dineren in de tuin omdat de zomer in ons kleine landje al in maart komt (en weer in mei eindigt). En een vierdaags weekeinde! Laat Pasen maar komen!

 

Eieren voor zijn geld kiezen

Nodig al je maten en familie uit voor een zoektocht naar de heerlijkste chocolade eitjes. Op Goededoelenkaartje.nl is er speciaal voor het paasfeest een arsenaal met leuke paaskaarten online gezet. Kies een leuke kaart uit en nodig al je vrienden en familie uit om samen de paasdagen door te brengen.

 

Dat is het hele eieren eten

Je kunt ook je vrienden en familie een fijne Pasen toewensen. Heb je geen tijd om Pasen met je familie door te brengen? Laat dan door het sturen van een kaart weten dat je aan ze denkt. Een leuke paaskaart op Goededoelenkaartje.nl is gaaf om te verzenden en gaaf om te ontvangen.

 

Twaalf eieren, dertien kuikens

Op Goededoelenkaartje.nl  kun je een leuke foto uploaden van bijvoorbeeld het paasfeest vorig jaar. Zo kun je zelf een aparte en authentieke paaskaart maken. Je kunt er leuke of gekke plaatjes bij plakken. Geef je opa een kroontje op en je neef een snor. Plak er nog een grappige tekst bij en je hebt de origineelste paaskaart waarmee je iedereen verrast!

 

Maak de leukte paaskaarten op Goededoelenkaartje.nl en zorg met Pasen voor een aangename verrassing op de deurmat!


Leave a Reply