Pim pam Pasen

Heerlijk, het is weer zover, Pasen. Onbeperkt chocolade eitjes zoeken en daarna vooral eten. Lekker uitgebreid brunchen in de tuin omdat de zomer in ons kikkerlandje al in maart komt (en weer in april eindigt). En twee vrije dagen aan je weekend geplakt! Laat Pasen maar komen!

 

Een ei is geen ei

Nodig als je vrienden uit voor een gezellige paasbrunch of speurtocht naar de lekkerste paaseitjes. Op Goededoelenkaartje.nl is er speciaal voor Pasen een collectie met leuke paaskaarten online gekomen. Kies een leuke kaart uit en nodig een, twee, drie of tien vrienden uit om samen de paasdagen door te brengen.

 

Twee ei is een half ei

Je kunt ook gewoon je vrienden en familie een fijne Pasen wensen. Heb je geen tijd om Pasen met je familie door te brengen? Laat dan door een kaartje weten dat je aan ze denkt. De Paaskaarten op Goededoelenkaartje.nl zijn leuk om te versturen en leuk om te ontvangen.

 

Drie ei is een paasei

Ook kun je op Goededoelenkaartje.nl een leuke foto uploaden van bijvoorbeeld Pasen vorig jaar. Zo kun je zelf leuke en originele paaskaarten maken. Je kunt er leuke of gekke plaatjes bij plakken. Geef je oma een cowboyhoed op en je zus een bril met snor. Plak er nog een leuke tekst bij en je hebt de leukste en origineelste paaskaarten waarmee je al je vrienden en familie verrast!

 

Nu al paaskaarten maken maar pas met Pasen laten bezorgen? Op Goededoelenkaartje.nl kun je de verzenddatum zelf kiezen.


Leave a Reply