Stuur vast een paaskaart

Over iets meer dan een week is het alweer Pasen. Lekker een lang weekend! Pasen is normaal gesproken niet de tijd om een kaartje te sturen. Maar wij van goededoelenkaartje.nl vinden dat er elke dag een kaartje verstuurd kan worden. Dus waarom niet met Pasen?

Waarom een kaartje met Pasen?
Wens je vrienden en/of familie leuke en gezellige paasdagen toe. Je kent waarschijnlijk wel iemand die de vrije dagen heel erg heeft verdient. Wens diegene een lekker lang weekend! Iedereen wordt toch blij van een kaartje in de bus?

Nog een rede om een kaartje te versturen met Pasen dit jaar? Je steunt het goede doel. Wanneer je op goededoelenkaartje.nl een kaart ontwerpt en verstuurd gaat er 0,50 euro naar het goede doel per kaartje! Er is keuze uit 16 goede doelen maar je kunt ook namens alle goede doelen een kaartje sturen voor wanneer je geen keuze kan maken.

Grote collectie kaarten
Op goededoelenkaartje.nl zijn er honderden kaartjes om uit te kiezen maar is er ook nog de mogelijkheid om het kaartje dat je wilt gaan versturen helemaal zelf te maken. Hoe leuk wil je het hebben? Nu hoeft er toch eigenlijk helemaal geen reden meer te zijn om een kaartje te versturen?

Op de redactie hebben we vast een leuke paaskaart ontworpen en naar onze vrienden verstuurd. Misschien heb je nog wel een leuke foto van vorig jaar kaarten? Ook van deze foto kan je een paaskaart maken! Gewoon de foto op een kaart uploaden. Heb je deze niet? Je kunt ook gewoon een plaatje opzoeken op internet en deze op de kaart plaatsen.

Wil je vast je paaskaart maken? Ga dan naar www.goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply