Unieke paaskaarten maken

De Paasdagen komen er weer aan en dat betekent voor de meeste mensen eieren zoeken, lekker brunchen en heel veel gezelligheid om je heen. De mensen met wie je de paasdagen wilt doorbrengen, moet je natuurlijk wel eerst uitnodigen. Dit kun je doen door zelf leuke paaskaarten te maken.

Echte paaskaarten maken
Op Goededoelenkaartje.nl kun je gemakkelijk en snel unieke paaskaarten maken. Kies een standaard kaartje uit of ontwerp helemaal zelf een leuke Paaskaart. Kies een leuke kaart uit met veel leuke Paasfiguren, zoals een paashaas, kuikentjes en natuurlijk veel eieren. Hoe meer Paasillustraties, hoe unieker het kaartje wordt. Je kunt naast het eieren verstoppen dus ook erg creatief aan de slag met de paaskaarten. Verzin een leuke tekst en de ontvangers zullen erg enthousiast zijn en de paasdagen met alle plezier komen vieren.

Twee vliegen in één klap
De paaskaarten zelf maken lijkt misschien ingewikkeld, maar dit is het niet. Het ontwerpen is zo gebeurd en het bestellen is ook binnen enkele minuten geregeld. Je kunt het kaartje direct op de post doen via het internet of je laat het kaartje eerst naar je huis verzenden zodat je deze zelf, wanneer het jou uitkomt, op de post kunt doen. En vergeet niet dat met elke Paaskaart die je op Goededoelenkaartje.nl bestelt, er 0,50 euro naar één van de goede doelen gaat. Je bepaalt helemaal zelf welk goed doel je wilt steunen.

Kan je ook niet wachten om zelf paaskaarten te maken? Ga dan nu naar Goededoelenkaartje.nl en ontwerp jouw eigen paaskaarten!

 

 


Leave a Reply