Verpaas iedereen met jouw Paaskaartje

Na kerst toch wel het gezPaaskaartjeelligste feest van het jaar: Pasen. Lekker eten, familie en vrienden kunnen tijdens deze dagen natuurlijk niet ontbreken. Wil je graag dat jouw kleinkinderen eieren komen zoeken of je vrienden komen gourmetten, dan moet je ze natuurlijk wel uitnodigen. Een makkelijke manier om dit te doen is om een belletje te plegen om via Facebook een uitnodiging te versturen. Maar iemand uitnodigen voor zo’n traditioneel feest kan toch veel traditioneler? Op Goededoelenkaartje.nl vind je de leukste Paaskaarten en kan je ze zelfs zelf maken!

Het ontwerpen is een eitje
De Paaskaarten op Goededoelenkaartje.nl zijn allemaal gemaakt door professionele ontwerpers en dus erg mooi. Wil je liever een heel persoonlijke kaart, dan is het mogelijk om zelf een Paaskaart te maken. Het enige wat je hoeft te doen is een leuke foto of afbeelding te uploaden (mogelijk van te voren bewerkt in PhotoShop). Na het uploaden kun je ook nog leuke illustraties toevoegen en een mooi kader plaatsen.
Een leuk idee is om, indien je die hebt, een foto van vorige Pasen te plaatsen. De ontvangers zullen dan worden herinnerd aan vorige keer en zullen deze keer zeker ook komen!

Fijne Pasen!
Natuurlijk kun je niet al je vrienden uitnodigen. Dat kan komen doordat ze al iets hebben of dat het gewoon te druk wordt. Uiteraard wil je dat zij ook een fijne Pasen hebben. Stuur daarom op Goededoelenkaartje.nl naar hun een leuke wenskaart. Zo zien ze dat je hun ook zeker niet vergeten bent!

Iets goeds doen voor de wereld
Dat je met Pasen je vrienden blij maakt met een mooie kaart is natuurlijk prachtig. Maar zou het niet nog mooier als je nog iets goed voor de wereld kan doen? Als je op Goededoelenkaartje.nl je kaarten laat versturen/ besteld dan gaat er van elk verstuurde kaartje 50 cent naar het door jou gekozen goede doel!

Paaskaart

Nodig gasten uit met een Paaskaart van Goededoelenkaartje.nl


Leave a Reply