Huwelijkskaarten

Huwelijkskaarten, trouwkaarten…
Je vindt ze te kust en te keur, huwelijkskaarten en trouwkaarten, als je er naar op zoek gaat. Maar op de website van Goededoelenkaartje vind je wel een héél originele manier om je huwelijkskaarten te laten maken. Anton en Josien hebben gekozen voor huwelijkskaarten van Goededoelenkaartje.nl. Ze vertellen waarom…

Eingen foto op huwelijkskaarten

Eingen foto op huwelijkskaarten

Huwelijkskaarten met een gouden randje
“Toen we na vier jaar samenwonen besloten te gaan trouwen, wilden we iets heel speciaals maken van onze huwelijkskaarten. Niet alleen het plaatje, maar ook de achterliggende gedachte vonden we belangrijk. Wat is er dan mooier dan huwelijkskaarten waarmee je tegelijkertijd een goed doel steunt. Zo breng je twee boodschappen tegelijk de wereld in!

Eigen foto op huwelijkskaarten

We kozen voor de optie eigen foto uploaden. We hadden namelijk een hele leuke foto gemaakt tijdens onze vakantie in Peru vorig jaar. Wij tweeën heel vrolijk en zonnig, met van die kleurrijke Peruaanse kindjes erbij. Als goed doel hebben we voor Unicef gekozen. Die steunt mooie schoolprojecten in Peru.

Hoge kwaliteit huwelijkskaarten
“En met dat mooie drukwerk van Goededoelenkaartje.nl komen die kleuren ook echt tot hun recht. Het is een heel feestelijke kaart geworden. En een heel feestelijke dag!”

Kijk ook eens op Goededoelenkaartje.nl voor huwelijkskaarten en andere soorten wenskaarten.


Leave a Reply