Een originele trouwkaart

Jullie houden zo ontzettend veel van elkaar dat jullie een volgende stap in de relatie willen zetten: trouwen! Trouwen doe je – als het meezit – maar een keer in je leven. Deze dag moet je dus groot uitpakken. Veel voorbereidingen moeten worden getroffen en daar hoort natuurlijk ook de trouwkaart bij. Geen standaard, maar een originele trouwkaart is wat jullie willen. Goededoelenkaartje.nl kan jullie hierbij helpen.

Origineel en uniek
originele trouwkaartOp Goededoelenkaartje.nl kun je helemaal zelf de trouwkaart maken. Maak de kaart die bij jullie past. Plaats bijvoorbeeld een mooie foto van jullie samen op de voorkant van de kaart, of upload een afbeelding die voor jullie een speciale betekenis heeft. Ook is er de mogelijkheid om een kaart uit de ruime collectie kaarten te kiezen en deze aan te passen aan jullie smaak. Voeg kaders en figuren toe en plaats een mooie trouwtekst op de voorkant van de kaart. De trouwkaart wordt uniek en origineel doordat hij door jullie zelf ontwerpen is.

Steun een goed doel
Behalve dat je een originele trouwkaart hebt, steun je met deze kaart ook een goed doel. Je kunt zelf kiezen uit twaalf verschillende goede doelen, waaronder War Child, Artsen zonder grenzen en SOS Kinderdorpen. Mocht je niet kunnen kiezen welk doel je wilt steunen, kun je ook namens alle goede doelen een kaart sturen.

Maak een originele trouwkaart en steun tegelijk en goed doel met een kaartje van Goededoelenkaartje.nl.

 

Bron foto: Repinned.net

 


Leave a Reply