Originele trouwkaarten

Gaan jullie binnenkort trouwen en ben je op zoek naar originele trouwkaarten? Kijk dan eens op Goededoelenkaartje.nl. Verschillende ontwerpers hebben hier diverse originele trouwkaarten ontworpen. Deze kan je nu eenvoudig via internet bestellen, waarna deze op de gewenste datum worden bezorgd. Of je kiest voor een zelf gemaakte trouwkaart, bijvoorbeeld met eigen foto.

Twee soorten trouwkaarten
Je kunt via Goededoelenkaartje.nl kiezen uit een uitgebreide trouwcollectie met voorbeeld kaarten. Of je kiest voor een originele trouwkaart met eigen foto. Onderstaand hebben we zelf de proef op de som genomen en beide varianten besteld;

Voorbeeld trouwkaart uit de collectie:

 

Voor deze trouwkaart hebben we gekozen uit de bestaande collectie trouwkaarten. Hier hebben we zelf de tekst “Anna en Jeroen – 27 mei 2012” op gezet, in een traditioneel lettertype. Het werkte echt heel eenvoudig!

 

 

 

 

 

Voorbeeld trouwkaart met foto:

En voor deze trouwkaart hebben weeen voorbeeld foto geupload via de website en zelf op de kaart geplaatst, met de tekst “Wij gaan trouwen“; ook dit was binnen 1 minuut gepiept.

Vervolgens bestelden we op maandag bovenstaande 2 voorbeeldkaarten, elk als setje van 10 trouwkaarten. Deze werden een dag later al bezorgd! Ter informatie; in principe hadden we ook de keuze om de kaarten direct naar de geaddresseerden te versturen door middel van het uploaden van een Excel adressenbestandje.

Naast trouwkaarten óók bedankkaartjes
Denk naast jullie trouwkaarten ook eens aan het versturen van jullie bedankkaartje via Goededoelenkaartje.nl. Bijvoorbeeld om te bedanken voor de aanwezigheid op jullie huwelijk of voor de mooie huwelijkscadeaus. Je kunt voor jullie bedankkaartje bijvoorbeeld een leuke huwelijksfoto uploaden via Goededoelenkaartje.nl!

Trouwkaarten en het goede doel
Door het versturen van jullie originele trouwkaarten via Goededoelenkaartje.nl, steun je ook nog eens automatisch een goed doel naar keuze. De deelnemende goede doelen zijn; Amnesty International, Artsen Zonder Grenzen, Natuurmonumenten, WNF, De Nederlandse Hartstichting, KWF Kankerbestrijding, SOS-Kinderdorpen, UNICEF, War Child, De Zonnebloem, Het Nederlandse Rode Kruis en STOP AIDS NOW!


Leave a Reply