Je gaat trouwen! Nu de kaart nog…

Jullie zijn al een aantal jaren samen en nu gaan jullie een grote stap zetten. Jullie gaan trouwen. Je man heeft je op een originele manier te huwelijk gevraagd en jullie zijn helemaal in de wolken. Voor de trouwerij moet nog veel geregeld en gedaan worden, om jullie een beetje te helpen hier onder een aantal dingen die jullie zeker niet moeten vergeten!

trouwen

Lijstje
1. Taart: Op een echte bruiloft snijden jullie samen de bruidstaart aan en eten jullie het eerste stukje.
2. Ringen: Met de ringen laten jullie de hele wereld zien dan jullie getrouwd zijn en bij elkaar horen!
3. Jurk: Wat voor een jurk je aantrekt moet geheim blijven voor je aanstaande man. Ga lekker met je vriendinnen naar een bruidswinkel en kies de jurk van jou dromen.
4. Plek: Waar gaan jullie trouwen? Voor de kerk, in het stadhuis of geven jullie een groots feest? Of misschien wel beide.
5. Gasten: Op Goededoelenkaartje.nl kun je online je eigen trouwkaarten ontwerpen en laten versturen. Zo kan je niemand vergeten en zijn al jouw dierbaren aanwezig op de mooiste dag uit je leven.
6. Hapjes en drankjes: Op een bruiloft moet gegeten en gedronken worden, dus vergeet niet de lekkere hapjes en drankjes te regelen!

En nog veel meer!
Dit is maar een kleine greep uit de vele dingen die geregeld moeten worden voordat je gaat trouwen. Wij denken dat dit de belangrijkste dingen zijn. Want wat moet je nou zonder ringen en een jurk? En niet te vergeten de gasten! Met de trouwkaarten die je op Goededoelenkaartje.nl kunt maken steun je ook nog eens het goede doel. €0,50 van elk besteld kaartje gaat naar een door jou gekozen goed doel.

Ga je trouwen? Bestel dan je trouwkaarten op Goededoelenkaartje.nl en steun het goede doel!


Leave a Reply