Trouwkaart maken

Is het bijna zover dat je het bootje, vol met liefde instapt? Alvast gefeliciteerd. Nu moet de trouwkaart nog geregeld worden om iedereen uit te nodigen op de dag dat twee mensen nu één worden. De juiste plek om dit bijzondere kaartje te bestellen is Goededoelenkaartje.nl.ScreenHunter_14 Aug. 29 14.11

Trouwkaart van Goededoelenkaartje.nl
Een trouwkaart moet er natuurlijk wel helemaal top uitzien. Het bestempelt nota bene jullie liefde en de rest van jullie leven samen. Dit kan natuurlijk niet zomaar een trouwkaart zijn die je even in de winkel voor vijftig cent koopt. Echter willen jullie er niet belachelijk veel geld aan uitgeven, de bruiloft is al duur genoeg. Bij Goededoelenkaartje.nl kan je een mooie trouwkaart ontwerpen en steun je ook nog eens het goede doel. Mooier dan dat kan echt niet.

Het maken van de kaart
Goededoelenkaartje.nl heeft een grote collectie aan leuke afbeeldingen voor op jullie trouwkaart. Ook kan je ervoor kiezen om een eigen foto te uploaden, hierdoor wordt de kaart nog specialer. Daarnaast kan je ook gebruik maken van leuke figuurtjes, verschillende lettertypes en kadertjes om de trouwkaart ideaal te maken. Kleine details zijn meestal de leukste dingen op de trouwkaart.

Gemakkelijk versturen
Vindt jij het ook een rot werk om alle adressen op de kaarten te schrijven? Goededoelenkaartje.nl heeft daar de perfecte oplossing voor gevonden. Als je alle adressen in een Excel bestandje uploadt, zorgt Goededoelenkaartje.nl en TNT post dat al jullie trouwkaarten door de brievenbus vallen. Hier hoef je dus ook geen extra tijd meer voor in te plannen. Nu heb je lekker veel tijd voor het uitzoeken van de volmaakte locatie en de mooiste trouwjurk!

Het goede doel
Op de bruiloft nog specialer te maken, steun je ook nog eens het goede doel met vijftig eurocent bij elk kaartje dat je verstuurd. Goededoelenkaartje.nl werkt samen met twaalf hulporganisaties die jij een handje kan helpen.

Ga nu dus snel naar Goededoelenkaartje.nl en maak jouw speciale trouwkaart.


Leave a Reply