Trouwkaart

Trouwen doe je maar één keer in je leven. Dat betekent dat het ook goed moet gebeuren. Alles moet perfect zijn. De perfecte locatie, het perfecte diner, de mooiste ringen, de leukste man/vrouw en natuurlijk de perfecte trouwkaart. Deze kaart kan je maken op Goededoelenkaartje.nl

Zelf maken
trouwkaart
Zoek niet langer want op Goededoelenkaartje.nl kan je jouw eigen kaart bewerken. Je kan zelf een achtergrond plaatje uitzoeken, een kader toevoegen, illustraties gebruiken en een leuke tekst schrijven. Het is echt allemaal mogelijk voor jouw perfecte trouwkaart.

Leuke foto
Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een foto te uploaden. Bijvoorbeeld van jullie samen of van jullie handen in elkaar. Het is leuk om creatief te denken. Familie en vrienden zien dan dat jullie er echt werk van gemaakt hebben. Het moet nota bene de perfecte trouwkaart worden voor de mooiste dag van je leven.

Lekker thuis blijven
Het fijne van Goededoelenkaartje.nl is dat je niet de deur uit hoeft om jouw kaart in de brievenbus te doen. Je kan echt alles regelen vanuit je stoel, achter de computer. Maak gewoon even een Excel bestand met alle geadresseerden, upload deze en de website regelt de rest.

Help de wereld
Tevens steun je meteen een goed doel naar keuze. Goededoelenkaartje.nl werkt samen met veeertien hulporganisaties, waarvan jij er één kunt kiezen. Per verzonden trouwkaart gaat er vijftig eurocent naar het door jouw gekozen goede doel. Denk aan goede doelen als Amnesty International, War Child, SOS Kinderdorpen, De Zonnenbloem, KWF Kankerbestrijding en Unicef.

Wacht niet langer! Maak en bestel jouw trouwkaart op Goededoelenkaartje.nl


Leave a Reply