Trouwkaart

Ga jij binnenkort het huwelijksbootje betreden? Dan betekent het dat er nog veel moet gebeuren. De trouwlocatie moet geregeld worden, een dominee, catering, bloemen en natuurlijk ook de uitnodiging, de trouwkaart.

Jullie trouwkaart kan gemaakt en verstuurd worden bij Goededoelenkaartje.nl. Het leuke van deze website is dat je jouw eigen trouwkaartje kan maken. De trouwkaart bestaat uit losse elementen zoals figuurtjes, kaders en natuurlijk leuke kleuren en jouw eigen tekst. Je kan de kaart zo samenstellen dat de elementen op de perfecte manier staan.

Daarnaast kan je ook een eigen foto uploaden. Je kan bijvoorbeeld een foto maken van jullie samen en deze dan op de voorkant zetten van de trouwkaart. Er is een gemakkelijke Editor gemaakt zodat er geen complicaties ontstaan tijdens het maken van de uitnodiging.

Het enige wat je hoeft te doen is jouw gevoel die je hebt over jouw huwelijk op papier zetten. Zodat de trouwkaart voor jullie echt perfect is en jullie het gevoel kunnen overbrengen aan familie en vrienden.

Ook steun je automatisch het goede doel. Er gaat vijftig eurocent per verzonden trouwkaart naar een hulporganisatie van jouw keuze. Het fijne is dat het eenmalige is. Je zit niet meteen vast aan een abonnement en je hoeft ook niet extra geld te betalen. En wat is er nou fijner dan op jullie mooie dag ook nog een de wereld een handje te helpen!?

Wacht niet langer en ga naar Goededoelenkaartje.nl om een eigen trouwkaart te maken.


U kunt niet meer reageren.