Trouwkaart maken

Dave (38 jaar) en Gijs (43 jaar) gaan binnenkort trouwen. Dit moet een mooie dag worden en ze zijn opzoek naar een mooie trouwkaart. Dit is nog best een opgave, want standaard trouwkaarten zijn gericht op een man en een vrouw. Gelukkig kunnen ze op Goededoelenkaartje.nl helemaal zelf de trouScreenHunter_16 Aug. 29 15.18wkaart maken.

Maak de trouwkaart
Jullie kunnen op twee manieren te werk gaan. Jullie kunnen een kaart uit de ruime trouwkaarten collectie kiezen en deze kaart vervolgens aanpassen zodat de kaart precies eruit ziet zoals jullie het in gedachten hadden. Maar ook is er de mogelijkheid om met jullie creativiteit van een blanco kaart een spetterende trouwkaart te maken. Foto’s uploaden, figuren toevoegen en kaders plaatsen; alles is mogelijk. Jullie vrienden en familie zullen verrast staan van jullie unieke trouwkaart.

Verstuur de trouwkaart
Als de kaart voldoet aan alle wensen is hij klaar voor verzending. Ook verzenden kan weer op twee manieren. Jullie kunnen er voor kiezen de kaarten thuis te laten bezorgen. Zo kunnen jullie de kaarten zelf naar de genodigden sturen, bijvoorbeeld met handgeschreven enveloppen. Maar als jullie liever het werk uithanden geven, is er ook de mogelijkheid de kaarten direct naar de geadresseerden te versturen. De keuze is aan jullie!

Ontwerp zelf de trouwkaart op Goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply