Trouwkaart met foto

Niets leuker dan een trouwkaart met foto. Iedereen kan op deze manier zien dat jullie stralen van blijdschap. Deze stap in jullie relatie is mooi en dat mogen jullie best aan iedereen laten zien. Een trouwkaart met een foto maak je op Goededoelenkaartje.nl.

Maak de foto
Kies een mooie dag uit om de foto voor jullie trouwkaart met foto te maken. Neem er de tijd voor, jullie moeten namelijk helemaal tevreden zijn met de foto. Wat voor foto jullie willen maken, is aan jullie. Jullie zouden een mooie romantische foto bij de ondergaande zon kunnen nemen, of een vrolijke foto tussen de bloemen. Maar zijn jullie beide echte sporters, maak dan een foto van jullie samen skeelerend in het bos. Bedenk wat leuks! Verras de mensen met een originele foto.

Maak de kaart
Wanneer de foto gelukt is, kunnen jullie deze uploaden op Goededoelenkaartje.nl. Hierna kunnen jullie de trouwkaart met foto nog op allerlei manieren aanpassen. Kies een van de vele mooie kaders of voeg verschillende figuren toe. Willen jullie het rustig houden? Plaats dan enkel de door jullie uitgekozen tekst op de kaart. Kies wat past bij jullie.

De unieke trouwkaarten maak je zelf op Goededoelenkaartje.nl.

trouwkaart met foto


Leave a Reply