Trouwkaart ontwerpen

De dag dat jullie gaan trouwen is een dag om nooit te vergeten. Het is dan ook begrijpelijk dat jullie deze dag tot in de puntjes verzorgd willen hebben. Jullie trouwjurk, trouwpak en bloemenboeket kunnen jullie zelf ontwerpen. Door deze zelf te ontwerpen maken jullie de trouwerij uniek. Maak daarom ook unieke uitnodigingen door ook zelf jullie trouwkaart te ontwerpen.

Speciale trouwkaarten
Door een trouwkaart zelf te ontwerpen worden deze speciaal. Want niemand anders zal ooit precies dezelfde trouwkaarten als jullie versturen. Een trouwkaart ontwerpen is op Goededoelenkaartje.nl nog nooit zo makkelijk geweest. Jullie kunnen gebruik maken van afbeeldingen die op deze website geplaatst zijn en deze vervolgens bewerken. Daarnaast is het ook mogelijk een foto van het bruidspaar toe te voegen. Ook deze kunnen jullie vervolgens verder bewerken met verschillende kaders, teksten, figuren en lettertypes.

Vierstappenplan
Met het vierstappenplan van Goededoelenkaartje.nl hebben jullie de trouwkaarten in een korte tijd al ontworpen. Het unieke van deze website is dat je bij stap één een goed doel moet selecteren die je automatisch steunt bij het bestellen van de kaarten. Vijftig cent van elke bestelde kaart gaat namelijk naar dit goede doel. Hierdoor doen jullie niet alleen jezelf een plezier, maar helpen jullie ook de minder bedeelden in de wereld.

Ontwerp nu jullie trouwkaarten op Goededoelenkaartje.nl


Leave a Reply