Trouwkaart zelf maken

Je trouwt maar een keer. Een dag die perfect moet zijn. Alles wordt geregeld tot in de puntjes, en daarbij hoort ook de juiste trouwkaart. De kaart moet passen bij jullie en moet de genodigden aanspreken. Standaard trouwkaarten passen niet bij jullie, jullie willen een unieke kaart. Op Goededoelenkaartje.nl kunnen jullie de trouwkaart zelf maken. Bovendien doneert Goededoelenkaartje.nl per verzonden kaart €0,50 aan het door jullie uitgekozen Goede Doel.

Gemakkelijk
Een trouwkaart zelf maken is heel gemakkelijk. Jullie kunnen een al door designers ontworpen kaart kiezen en deze aanpassen naar jullie smaak. Kaders, figuren en tekst toevoegen; het is allemaal mogelijk. Maar als jullie graag willen laten zien hoe blij jullie zijn met deze stap in jullie relatie, kunnen jullie ook een blije, vrolijke of romantische foto op de kaart plaatsen. Dit maakt de kaart helemaal uniek.

Goede Doel
Behalve dat jullie zelf kunnen genieten van de complimenten die jullie zullen krijgen over jullie zelfgemaakte trouwkaart, steunen jullie er ook een goed doel mee. Zelf kunnen jullie kiezen uit een van de vele goede doelen. Van Artsen Zonder Grenzen tot War Child. Met een trouwkaart zelf maken op Goededoelenkaartje.nl steun je mensen die het hard nodig hebben. Jullie blij met de unieke kaart, zij blij met jullie steun.

Maak de unieke trouwkaart op Goededoelenkaartje.nl


Leave a Reply