Trouwkaart voor jullie bruiloft

 

Mooie trouwkaart

Een trouwkaart kiezen…voor sommige mensen is dat al bijna een reden om van het hele huwelijksfeest af te zien! Het valt ook niet mee om een trouwkaart te kiezen die precies bij jullie past. Jullie zijn immers samen, maar toch ook allebei heel verschillend.

Trouwkaart oplossing van Goededoelenkaartje.nl
Als je jullie trouwkaart laat verzorgen door Goededoelenkaartje.nl dan zijn jullie sowieso origineel. Van elke trouwkaart die je bestelt bij Goededoelenkaartje.nl gaat namelijk 50 cent naar een goed doel. Welke organisatie dat is, dat kiezen jullie samen, uit de twaalf goede doelen waarmee goededoelenkaartje.nl samenwerkt. En je betaalt hier niets extra voor!

Waardevolle Trouwkaart
Jullie kiezen bijvoorbeeld voor War Child, Unicef, Artsen zonder Grenzen of Wereld Natuur Fonds. Daar komen jullie vast wel uit met z’n tweeën. Dan heb je samen alweer een belangrijke keuze gemaakt! Vervolgens alleen nog een mooie afbeelding kiezen en een tekst verzinnen. Goededoelenkaartje.nl doet de rest: fraai hoogwaardig drukwerk, en eventueel zelfs de verzending naar jullie gasten. Je uploadt voor deze laatste optie eenvoudig een Excel bestand met alle adressen en Goededoelenkaartje.nl regelt de rest!

Maak een goede keuze en ga naar Goededoelekaartje.nl voor een originele trouwkaart.


Leave a Reply