Trouwkaarten

Jullie trouwdag is een speciale dag, die je nooit meer zal vergeten. Om jullie trouwkaarten ook speciaal te maken, kan je via Goededoelenkaartje zelf eenvoudig trouwkaarten maken, geheel naar eigen wens.

Trouwkaarten

 

Waarom gepersonaliseerde trouwkaarten?
Jullie trouwdag moet speciaal zijn, net als alles daaromheen. Zelfgemaakte trouwkaarten zijn uniek. Er zal geen ander stel in jullie omgeving zijn die dezelfde trouwkaarten aan jullie vrienden en familie zal versturen.

Voorbeeld trouwkaarten
Voor inspiratie kunnen jullie mooie voorbeeld trouwkaarten bekijken op Goededoelenkaartje.nl. Deze voorbeeldkaarten kunnen eenvoudig worden aangepast en besteld. Op deze manier heb je heel snel unieke trouwkaarten. Of je kiest voor leuke trouwkaarten met eigen foto;

Hoe maak je trouwkaarten met eigen foto?
Het persoonlijk maken van jullie trouwkaarten doe je met een eigen foto en tekst. Een eigen foto gebruiken voor jullie kaarten is heel eenvoudig. Kies in eerste instantie een mooie foto van jullie tweeën. Binnen een halve minuut heb je deze foto geupload. Na het uploaden, kunnen jullie bijvoorbeeld een mooi trouwkader om de foto plaatsen. Dit geeft een mooi effect.

Om jullie trouwkaarten nog persoonlijker te maken, kunnen jullie ook een mooie tekst om de voorkant en binnenkant van de kaart schrijven. Bij Goededoelenkaartje is het heel makkelijk om een tekst op jouw kaart te zetten.

Bestellen van jullie trouwkaarten
Het bestellen van jullie trouwkaarten via Goededoelenkaartje.nl is even makkelijk als het creëren. Voor het gemak kunnen jullie zelfs al de adressen van je familie en vrienden uploaden, zodat Goededoelenkaartje.nl jullie trouwkaarten op de gewenste datum naar hen verstuurd.

Als jullie via Goededoelenkaartje.nltrouwkaarten bestellen, hebben jullie niet alleen eenvoudig en snel mooie trouwkaarten, maar steunen jullie ook nog eens automatisch een goed doel naar keuze.


Leave a Reply