Trouwkaarten maken

gemaakte trouwkaartGefeliciteerd! Het huwelijksbootje is al aangemeerd en ligt klaar om betreden te worden door een geweldig huwelijkspaar. Jullie! Laat iedereen weten dat jullie elkaar binnenkort de ring omdoen. Dit kan op een leuke, originele manier door via Goededoelenkaartje.nl mooie trouwkaarten te maken.

Een romantische foto als basis voor de trouwkaart
Op Goededoelenkaartje.nl vind je onder het thema “huwelijk” een aantal leuke elementen om de trouwkaarten te optimaliseren. Een achtergrond is natuurlijk de basis voor de kaart. Je kan een voorbeeldkaartje op de website selecteren maar je kan ook een foto gebruiken. Een plaatje van jullie tweeen, met een romantisch karakter leent zich uitstekend.

Een leuke tekst op unieke wijze gepresenteerd
Nu is het zaak om een leuke boodschap op de trouwkaarten te zetten. Die kan op de voor- maar ook op de achterkant worden gezet. Op Goededoelenkaartje.nl kan je werken aan de ene kant, om vervolgens de andere kant aan te passen. Zo kan je de gehele kaart in dezelfde stijl ontwerpen. Door te spelen met de grootte, kleur en vorm van de letters, zetten jullie de boodschap op unieke wijze op de trouwkaarten.

Zonder enkele moeite de trouwkaarten versturen
Het is leuk wanneer het resultaat op het beeldscherm te zien is, maar de verwachte bezoekers van de bruiloft moeten de trouwkaarten nog wel thuis ontvangen. Om deze handeling zo makkelijk mogelijk te maken heeft Goededoelenkaartje.nl iets leuks bedacht. Je maakt een excel bestandje en zet daarin alle adressen van de ontvangers. Zij zorgen er vervolgens voor dat TNT post de trouwkaarten de volgende dag, mits voor 15:00 bestelt, al worden bezorgd.

Voor trouwkaarten kan je natuurlijk terecht op Goededoelenkaartje.nl, de website voor al jouw kaarten.


Leave a Reply